Skip to footerSkip to content
  1. Alle Cursussen

Introductie in Pensioenen

  • E-learning

Pensioenen maar moeilijk te begrijpen? Na deze training niet meer!

Heb jij enig idee hoe jouw pensioen ervoor staat? Of hoe je dat opbouwt bij je huidige werkgever? Waarschijnlijk niet. Dat is niet erg! Sterker nog, er zijn er maar weinig die wél weten hoe het pensioen werkt. Juist daarom is deze introductietraining ontwikkeld. Je leert van alles over pensioenen, fondsen, wet en regelgeving en meer. Tijdens deze training kijk je ook naar je eigen pensioen en krijg je meer zicht op hoe je er zelf voor staat. Een simpele manier om wat meer vertrouwen te krijgen in de toekomst, dus!

Inhoud

Over Online Academy: Je hebt toegang tot deze Online Training maar ook tot de meer dan 250 andere Online Trainingen, podcasts en webinars. Je hebt onbeperkt toegang tot dit aanbod van meer dan 15 erkende opleiders. Bijvoorbeeld Boertien Vergouwen Overduin, NCOI Opleidingen, SRM, Computrain en meer. Hoe werkt het? Je kan de online trainingen direct starten via opleiding.nl. Je kunt dan direct aan de slag met je online training en ook bekijken welk ander aanbod er beschikbaar is.

Diploma uitreiking

Voor het volgen van een Online Academy product ontvang je een certificaat. Deze wordt bij succesvol afronden direct in het platform zichtbaar.

Leerdoel(en)

Wat kun jij na het succesvol afronden van deze online training?

  • Jij weet precies hoe pensioenen in elkaar zitten.
  • Jij weet waar jij op moet letten bij je eigen pensioen.
  • Jij hebt zicht op hoe jouw pensioen er op dit moment zelf voor staat.
  • Jij weet wat je kunt doen om je pensioen inzichtelijk te krijgen én aan te vullen.

Doelgroep(en)

Deze training is geschikt voor iedereen. Heb jij niet zo'n goed of compleet beeld van hoe het pensioen werkt? Dan is deze training zeker de moeite waard. Voorkennis heb je niet nodig!

Samenvatting

Je product is een jaar beschikbaar en wordt niet automatisch verlengd.