Skip to footerSkip to content
  1. Alle Cursussen

Masterclass Low-code Application Development - Avond

  • Training

Deze Masterclass is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in, en kennis wil opdoen van, het snel leveren van business apps.

In deze wereld van digitale transformatie moeten bedrijven in hoog tempo businessapplicaties kunnen opleveren, maar met een minimale hoeveelheid handmatig coderen en relatief weinig investering in training van IT-personeel. Low-code application platforms bieden hier een uitkomst. Door op een visuele en samenwerkende manier business apps te bouwen wordt de digitale transformatie zeer toegankelijk voor vele bedrijven. Als voorbeeld van een low-code application platform tonen wij in deze Masterclass het platform Mendix. Met Mendix kun je op een snelle en makkelijke manier business apps bouwen, deployen en onderhouden. Wil je weten hoe je op een makkelijke manier kunt leren hoe je low-code applicaties maakt? Kom dan naar deze Masterclass.

Leerplan

Inhoud
  • Wat is low-code en wat is Mendix?
  • Hoe snel kan ik een low-code application maken?
  • Welke features heeft Mendix precies?
  • Hoe werkt low-code in combinatie met DevOps/agile?
  • Welke toepassingen zijn geschikt en welke niet?
  • Wat heeft de toekomst van low-code te bieden?

Opleidingskenmerk(en)

Trainingen

Rooster

2 dagen

Diploma uitreiking

Na afloop van de Masterclass ontvang je het deelnamecertificaat ‘Masterclass Low-code Application Development’.

Leerdoel(en)

De Masterclass Low-code Application Development is een sessie met een praktische insteek. In korte tijd krijg je veel informatie door middel van een presentatie, maar laten we ook met praktijkvoorbeelden zien hoe eenvoudig het is om een applicatie op te leveren.

Toelating

Dit programma wordt verzorgd op Masterniveau. Je hebt een HBO- of WO-werk- en -denkniveau. Er zijn geen specifieke toelatingseisen.