Skip to footerSkip to content
  1. Alle Cursussen

Schriftelijk Rapporteren

  • E-learning

Leer heldere rapporten te schrijven die leesbaar en overtuigend zijn! Perfect voor iedereen die veel rapporteert.

Schrijf jij regelmatig rapporten, maar is dit niet de hoofdtaak die bij jouw functie hoort? Dan kan het soms lastig zijn om een duidelijke lijn in je verhaal te verwerken en ook nog eens de juiste zaken op een overtuigende manier te formuleren. Wil jij structuur aanbrengen in rapporten en zorgen dat ze daadwerkelijk gelezen worden? Dan kan vandaag starten met deze online training zomaar eens een goed begin zijn van dit voornemen. Wij leren je binnen een maand slimmer, sneller en beter te schrijven. Let op! We raden je aan deze training via je laptop of computer te volgen, omdat je dan direct aan een rapport kan werken. Zo pas je meteen toe wat je leert.

Inhoud

Over Online Academy: Je hebt toegang tot deze Online Training maar ook tot de meer dan 250 andere Online Trainingen, podcasts en webinars. Je hebt onbeperkt toegang tot dit aanbod van meer dan 15 erkende opleiders. Bijvoorbeeld Boertien Vergouwen Overduin, NCOI Opleidingen, SRM, Computrain en meer. Hoe werkt het? Je kan de online trainingen direct starten via opleiding.nl. Je kunt dan direct aan de slag met je online training en ook bekijken welk ander aanbod er beschikbaar is.

Diploma uitreiking

Voor het volgen van een Online Academy product ontvang je een certificaat. Deze wordt bij succesvol afronden direct in het platform zichtbaar.

Leerdoel(en)

Wat kun jij na het succesvol afronden van deze online training?

  • Jij kunt een rapport schrijven voor een brede doelgroep als vakexpert.
  • Jij weet hoe jij je op de juiste manier voorbereidt.
  • Jij kunt gericht op de lezer schrijven en de rode draad goed bewaken.
  • Jij formuleert helder en overtuigend.

Doelgroep(en)

Deze online training is geschikt voor iedereen die rapporten schrijft en dit effectiever en correct wil doen.

Samenvatting

Je product is een jaar beschikbaar en wordt niet automatisch verlengd.