Skip to footerSkip to content
  1. Alle Cursussen

Omgaan met Agressie

  • E-learning

Agressie komt veel voor op het werk en helaas ook weleens tussen collega's. Leer hier hoe je snel en adequaat handelt!

Tijdens de komende twee weken leer je elke dag wat meer over agressie. Je leert wat het precies is, je kunt het herkennen en je leert gepast te handelen. Agressie doet zich namelijk voor in zeer diverse vormen, van fysiek tot verbaal. In elke situatie moet je vaak verschillend handelen. Gelukkig zijn er een aantal basisuitgangspunten en -technieken die je kunt gebruiken om in al die situaties effectief te reageren. Die behandelen we stap voor stap in deze online training.

Inhoud

Over Online Academy: Je hebt toegang tot deze Online Training maar ook tot de meer dan 250 andere Online Trainingen, podcasts en webinars. Je hebt onbeperkt toegang tot dit aanbod van meer dan 15 erkende opleiders. Bijvoorbeeld Boertien Vergouwen Overduin, NCOI Opleidingen, SRM, Computrain en meer. Hoe werkt het? Je kan de online trainingen direct starten via opleiding.nl. Je kunt dan direct aan de slag met je online training en ook bekijken welk ander aanbod er beschikbaar is.

Diploma uitreiking

Voor het volgen van een Online Academy product ontvang je een certificaat. Deze wordt bij succesvol afronden direct in het platform zichtbaar.

Leerdoel(en)

Wat kun jij na het succesvol afronden van deze online training?

  • Jij weet wat agressie precies inhoudt.
  • Jij bent op de hoogte van de verschillende vormen van agressie en kunt ze herkennen.
  • Jij kunt effectief met agressie omgaan.

Doelgroep(en)

Deze training is geschikt voor iedereen die al dan niet te maken heeft met agressie van klanten of collega's. Het kan voor niemand kwaad deze online training te volgen en wat extra kennis op te doen.

Samenvatting

Je product is een jaar beschikbaar en wordt niet automatisch verlengd.