Skip to footerSkip to content
  1. Alle Cursussen

Spaans Uitgebreid

  • E-learning

Beginnen met Spaans leren? Dan ben je hier aan het goede adres!

Spaans is, na Chinees, de meest gesproken taal ter wereld en toch leren we het in Nederland lang niet allemaal op school. Zonde! Het spreken van de taal kan natuurlijk erg handig zijn als je internationaal werkt. Ook op veel vakantiebestemmingen heb je iets aan Spaans. Het komt goed uit dat Spaans snel en effectief te leren is. Je hoeft geen ellenlange studie te volgen om de basis onder de knie te krijgen. Zin in? Start direct!

Inhoud

Over Online Academy: Je hebt toegang tot deze Online Training maar ook tot de meer dan 250 andere Online Trainingen, podcasts en webinars. Je hebt onbeperkt toegang tot dit aanbod van meer dan 15 erkende opleiders. Bijvoorbeeld Boertien Vergouwen Overduin, NCOI Opleidingen, SRM, Computrain en meer. Hoe werkt het? Je kan de online trainingen direct starten via opleiding.nl. Je kunt dan direct aan de slag met je online training en ook bekijken welk ander aanbod er beschikbaar is.

Diploma uitreiking

Voor het volgen van een Online Academy product ontvang je een certificaat. Deze wordt bij succesvol afronden direct in het platform zichtbaar.

Leerdoel(en)

Wat kun jij na het succesvol afronden van deze training?

  • Jij kunt jezelf en anderen voorstellen.
  • Jij kunt vertellen over je hobby's.
  • Jij kunt vertellen wat je gisteren hebt gedaan en wat je plannen zijn.

Doelgroep(en)

Wil jij Spaans leren? Dan is deze training iets voor jou! Deze introductietraining is geschikt voor beginners. Je hoeft dus nog geen Spaans te spreken om met deze training te starten. Heb je wel al wat ervaring met de taal, maar wil je gewoon een wat betere basis? Ook dan kun je hier terecht!

Samenvatting

Je product is een jaar beschikbaar en wordt niet automatisch verlengd.