Skip to footerSkip to content
  1. Alle Cursussen

Internet of Things (IoT) - Dag

  • Training

Je wilt meer weten over Internet of Things en je verdiepen in de mogelijkheden die het biedt bij productontwikkeling, procesverbetering, business development en IT.

Slimme apparaten die gegevens verzamelen via sensoren en daar zelfstandig actie op ondernemen. Alles is verbonden met het internet. Tijdens de Training Internet of Things (IoT) leer je hoe je als organisatie hier je voordeel uit kunt halen. Zo ga je aan de slag met het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je doorloopt de hele IoT-keten, waarbij ook duidelijk de rol van IT wordt belicht. Na afloop van de training kun je met behulp van IoT oplossingen doorvoeren die direct impact hebben op de dienstverlening van de organisatie.

Leerplan

Inhoud
  • Wat is nu eigenlijk IoT (Internet of Things)
  • IoT en de relatie met IT
  • IoT-architectuur
  • Smartoffice Solution: een real live IoT-praktijkcase
  • Lessons learned

Opleidingskenmerk(en)

Trainingen

Rooster

1 dagen

Diploma uitreiking

Na afloop van de training ontvang je het certificaat (bewijs van deelname) 'Internet of Things (IoT)' vanuit Computrain.

Leerdoel(en)

Tijdens de Training Internet of Things (IoT) krijg je veel informatie via een presentatie aangeboden. Je krijgt uitgelegd wat Internet of Things is, wat de mogelijkheden zijn en hoe je dit zelf kunt inzetten tijdens een IoT-project. Je leert veel door de kennis en ervaring van de sprekers. Zij hebben een duidelijke visie over de toekomst en mogelijkheden van IoT. Zij geven je voorbeelden aan de hand van real live cases en best practices. Hierdoor kun je direct een vertaalslag maken naar je eigen organisatie en nieuwe businessmodellen identificeren.

Toelating

Voor het volgen van deze training is geen specifieke voorkennis vereist.