Skip to footerSkip to content
  1. Alle Cursussen

Salarisadministratie

  • E-learning

Deze training helpt jou inzicht te krijgen in enkele belangrijke onderwerpen van de salarisadministratie.

In deze training wordt uitgelegd hoe je een loonstrook stap voor stap moet lezen. Daarnaast is de auto van de zaak een hot item. Daarom komt de bijtelling ook aan bod. We bespreken verder wat de werkkostenregeling precies inhoudt en wat dit betekent voor de salarisadministratie. We eindigen met vertellen wat er moet gebeuren bij het in dienst treden van een nieuwe medewerker. Kortom: alle belangrijkste aspecten van de salarisadministratie komen aan bod!

Inhoud

Over Online Academy: Je hebt toegang tot deze Online Training maar ook tot de meer dan 250 andere Online Trainingen, podcasts en webinars. Je hebt onbeperkt toegang tot dit aanbod van meer dan 15 erkende opleiders. Bijvoorbeeld Boertien Vergouwen Overduin, NCOI Opleidingen, SRM, Computrain en meer. Hoe werkt het? Je kan de online trainingen direct starten via opleiding.nl. Je kunt dan direct aan de slag met je online training en ook bekijken welk ander aanbod er beschikbaar is.

Diploma uitreiking

Voor het volgen van een Online Academy product ontvang je een certificaat. Deze wordt bij succesvol afronden direct in het platform zichtbaar.

Leerdoel(en)

Wat kun jij na het succesvol afronden van deze online training?

  • Jij begrijpt welke stappen genomen moeten worden bij indiensttreding van een nieuwe werknemer.
  • Jij weet hoe jij je eigen loonstrook moet lezen.
  • Jij kunt bepalen of er een bijtelling plaats moet vinden voor de auto van de zaak.
  • Jij weet hoe je om moet gaan met de werkkostenregeling.

Doelgroep(en)

Deze training is geschikt voor iedereen die zijn eigen loonstrook wil leren lezen, maar ook voor medewerkers van de personeelsafdeling, salarisadministratie of managers van andere afdelingen.

Samenvatting

Je product is een jaar beschikbaar en wordt niet automatisch verlengd.