Skip to footerSkip to content
  1. Alle Cursussen

Leercultuur Ontwikkelen in je Organisatie

  • E-learning

Leer hoe je een leercultuur in je organisatie creëert, motiveert en inspireert en bouw aan wendbare teams!

Flexibiliteit, wendbaarheid en employability zijn essentieel voor toekomstbestendige organisaties. Daarom wordt steeds vaker over een lerende organisatie gesproken. Een organisatie waarin continu ontwikkeld wordt en die eigenlijk continu verandert. Hiervoor is een sterke leercultuur een essentieel fundament. Hiermee zorg je dat medewerkers fouten durven maken, reflecteren en boven al natuurlijk continu aan het leren zijn. In deze training leer je hoe je die leercultuur in jouw team of organisatie kunt aanwakkeren en behouden. Je gaat onder andere samen met je team normen en waarden bespreken, de leerwensen- en behoefte in kaart brengen en doelen stellen om samen te behalen. Ook weet je na deze training hoe je een open sfeer kunt creëren waarin feedback gewaardeerd wordt, teamleden fouten durven te maken en gepraat wordt over leren. Daarnaast weet je precies wat jouw rol is als leidinggevende en wat je kunt doen om de leercultuur ook te behouden.

Inhoud

Over Online Academy: Je hebt toegang tot deze Online Training maar ook tot de meer dan 250 andere Online Trainingen, podcasts en webinars. Je hebt onbeperkt toegang tot dit aanbod van meer dan 15 erkende opleiders. Bijvoorbeeld Boertien Vergouwen Overduin, NCOI Opleidingen, SRM, Computrain en meer. Hoe werkt het? Je kan de online trainingen direct starten via opleiding.nl. Je kunt dan direct aan de slag met je online training en ook bekijken welk ander aanbod er beschikbaar is.

Diploma uitreiking

Voor het volgen van een Online Academy product ontvang je een certificaat. Deze wordt bij succesvol afronden direct in het platform zichtbaar.

Leerdoel(en)

Wat kun jij na het succesvol afronden van deze online training?

  • Jij hebt de visie en afspraken over leren binnen jouw organisatie helder.
  • Jij kent de leerbehoefte van jouw team(leden).
  • Jij bent op de hoogte van de gezamenlijke set van normen en waarden omtrent leren binnen je team.
  • Jij voldoet aan de randvoorwaarden voor een leercultuur.
  • Jij kunt verschillende technieken toepassen die je teamleden te motiveren en inspireren om te leren.

Doelgroep(en)

Deze training is met name geschikt voor leidinggevenden vanwege het perspectief van deze training. Heb je geen leidinggevende positie? Dan kun je deze training natuurlijk alsnog gewoon volgen voor het opdoen van ideeën en inspiratie.

Samenvatting

Je product is een jaar beschikbaar en wordt niet automatisch verlengd.