Skip to footerSkip to content
  1. Alle Cursussen

Engels voor Beginners

  • E-learning

Direct en eenvoudig Engels spreken en schrijven? Start meteen met deze introductietraining!

Engels is wereldwijd de op twee na meest gesproken taal. Je kan er in vrijwel alle landen van de wereld mee terecht! Engels is een relatief toegankelijke taal om te leren. Deze training is een instaptraining voor wanneer je nog nauwelijks tot geen Engels spreekt, maar je toch in de basis verstaanbaar wilt maken. Dus ga je op vakantie, wil je een internationale stap maken op je werk of vind je het gewoon leuk om Engels te leren? Start dan direct!

Inhoud

Over Online Academy: Je hebt toegang tot deze Online Training maar ook tot de meer dan 250 andere Online Trainingen, podcasts en webinars. Je hebt onbeperkt toegang tot dit aanbod van meer dan 15 erkende opleiders. Bijvoorbeeld Boertien Vergouwen Overduin, NCOI Opleidingen, SRM, Computrain en meer. Hoe werkt het? Je kan de online trainingen direct starten via opleiding.nl. Je kunt dan direct aan de slag met je online training en ook bekijken welk ander aanbod er beschikbaar is.

Diploma uitreiking

Voor het volgen van een Online Academy product ontvang je een certificaat. Deze wordt bij succesvol afronden direct in het platform zichtbaar.

Leerdoel(en)

Wat kun jij na het succesvol afronden van deze training?

  • Jij kunt jezelf en anderen voorstellen.
  • Jij kunt vertellen over je hobby's.
  • Jij kunt vertellen wat je gisteren hebt gedaan en wat je plannen zijn.

Doelgroep(en)

Deze training is geschikt voor iedereen die een begin wil maken met het leren van de Engelse taal. Je hoeft dus nog geen Engels te spreken om hiermee aan de slag te kunnen! Heb je wel al wat ervaring met spreken, maar wil je gewoon een wat sterkere basis kweken? Dan past deze training ook goed bij jou.

Samenvatting

Je product is een jaar beschikbaar en wordt niet automatisch verlengd.