Skip to footerSkip to content
  1. Alle Cursussen

Microsoft 365

  • E-learning

Werk of ga je werken met Microsoft 365? Leer direct hoe alle tools werken die je tot je beschikking krijgt!

Microsoft 365 is een perfect pakket om online mee te werken. Als je veel samenwerkt met anderen en dit óók interactief online wilt doen dan kom je vaak bij Microsoft 365 terecht. In deze online training leer je stap voor stap zo gestructureerd mogelijk te werken met het pakket. Daarnaast leer je hoe ze samenhangen en kan je dus direct aan de slag. Het is belangrijk in de basis goed te snappen hoe het totaal werkt, want daarmee schiet je productiviteit en effectiviteit van samenwerken omhoog!

Inhoud

Over Online Academy: Je hebt toegang tot deze Online Training maar ook tot de meer dan 250 andere Online Trainingen, podcasts en webinars. Je hebt onbeperkt toegang tot dit aanbod van meer dan 15 erkende opleiders. Bijvoorbeeld Boertien Vergouwen Overduin, NCOI Opleidingen, SRM, Computrain en meer. Hoe werkt het? Je kan de online trainingen direct starten via opleiding.nl. Je kunt dan direct aan de slag met je online training en ook bekijken welk ander aanbod er beschikbaar is.

Diploma uitreiking

Voor het volgen van een Online Academy product ontvang je een certificaat. Deze wordt bij succesvol afronden direct in het platform zichtbaar.

Leerdoel(en)

In deze praktische online training leer je handig en efficiënt werken met Microsoft 365. Uiteraard leer je wat het pakket precies inhoudt. Daarnaast leer je alles wat je moet weten over Sharepoint Online, OneDrive en de standaard office-applicaties als Outlook en Word. In de laatste week leer je ook nog werken met Teams, OneNote en Delve.

Doelgroep(en)

Deze training is geschikt voor iedereen die gebruik maakt van Microsoft 365. De insteek is praktisch en je past direct toe wat je leert.

Samenvatting

Je product is een jaar beschikbaar en wordt niet automatisch verlengd.