Skip to footerSkip to content
  1. Alle Cursussen

Schrijven met het Piramideprincipe

  • E-learning

Piramidaal schrijven helpt je lezers de kern te snappen en zelf te kiezen hoeveel info ze nodig hebben. Hoe? Leer het hier!

Piramidaal schrijven is voor veel teksten ontzettend effectief. Het is namelijk een manier van schrijven die jouw lezer meeneemt in je verhaal vanaf het begin. Je start met de kern en verdiept daarna. Toch is dat nog lang niet alles. In deze online training leer je wat de kracht en kunst van piramidaal schrijven is. Je gaat direct aan de slag in de praktijk, aan de hand van theorie en voorbeelden uit het echte leven. Van piramidaal schrijven naar zelfs piramidaal denken, deze training laat je zien hoe het beter kan!

Inhoud

Over Online Academy: Je hebt toegang tot deze Online Training maar ook tot de meer dan 250 andere Online Trainingen, podcasts en webinars. Je hebt onbeperkt toegang tot dit aanbod van meer dan 15 erkende opleiders. Bijvoorbeeld Boertien Vergouwen Overduin, NCOI Opleidingen, SRM, Computrain en meer. Hoe werkt het? Je kan de online trainingen direct starten via opleiding.nl. Je kunt dan direct aan de slag met je online training en ook bekijken welk ander aanbod er beschikbaar is.

Diploma uitreiking

Voor het volgen van een Online Academy product ontvang je een certificaat. Deze wordt bij succesvol afronden direct in het platform zichtbaar.

Leerdoel(en)

Wat kun jij na het succesvol afronden van deze online training?

  • Jij weet hoe piramidaal schrijven werkt en wat het inhoudt.
  • Jij weet wat het jou als schrijver en de lezer oplevert.
  • Jij weet hoe je vanuit lezersperspectief structureert.
  • Jij hebt jouw eerste eigen piramidaal geschreven tekst geschreven.

Doelgroep(en)

Deze online training is geschikt voor iedereen die bijvoorbeeld beleidsstukken, artikelen, nieuwsbrieven, essays of lange brieven schrijft.

Samenvatting

Je product is een jaar beschikbaar en wordt niet automatisch verlengd.