Hoofdverpleegkundige

  • Category gezondheidszorg
  • Region antwerpen
  • opleidingsniveau bachelor master / phd
  • remoteId 9102753

Over de functie

Als hoofdverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteitszorg met respect voor de ethische en deontologische regels. Je zal waken over de zorgprocedures en informeert de bewoners en hun familie omtrent de zorg. Ook het beheer van de apotheek en de producten en de voorbereiding van de geneesmiddel valt onder jouw bevoegdheid.

Je staat in voor het onthaal van nieuwe verpleeg- en zorgkundigen en volgt de evolutie nauw op. Daarnaast geef je leiding aan je multidisciplinair team maar treedt je gelijktijdig op als steun en toeverlaat.

Functie eisen

Als Hoofdverpleegkundige:

Bezit je een hoger diploma Verpleegkunde.

Ben je de trotse eigenaar van een visum.

Kan je reeds ervaring voorleggen als Hoofdverpleegkundige of slaagde je met glans voor je kaderopleiding.

Neem je je verantwoordelijkheid en toon je initiatief.

Heb je een hart voor ouderen.

Ben je een geboren team player en coördinator voor je team.

Over het bedrijf

Onze klant is 1 van de grootste aanbieders binnen de zorgverlening aan hulpbehoevende personen met een internationaal karakter. Ze hebben immers een netwerk van gespecialiseerde instellingen; woonzorgcentra, rehabilitatie- en revalidatiecentra, klinieken voor nazorg en rehabilitatie. Het is een steeds groeiende onderneming die op zoek is naar dynamische medewerkers om mee te sleutelen aan het verhaal en de visie zo mee verder uit te bouwen.

Het is een zeer warm bedrijf waarin een huiselijke sfeer primeert. De voornaamste missie is het verzorgen en begeleiden van personen die bij hen verblijven waarin rekening gehouden wordt met comfort, waardigheid, persoonlijkheid en behoud van autonomie.

recruiter van de vacature

Sofie Helsen

recruiter van de vacature

Sofie Helsen