Technoloog medische beeldvorming

  • Category gezondheidszorg
  • Region antwerpen
  • opleidingsniveau bachelor master / phd
  • remoteId 9067808

Over de functie

Als Technoloog medische beeldvorming zal je tewerkgesteld worden in 3 campussen regio Antwerpen. Dagelijks worden er in deze campussen voor ongeveer 800 patiënten onderzoeken uitgevoerd. Je zal als Technoloog medische beeldvorming instaan voor het ontvangst en de begeleiding van de patiënten; voor, tijdens en na de onderzoeken. Er wordt een zeer breed spectrum aan onderzoeken uitgevoerd met verschillende methoden, bv. MRI, Mammotomie, Mammografie, RX, enz... Naast de uitvoering handel je ook alle administratie omtrent deze onderzoeken af.

Functie eisen

Je bezit een diploma als Technoloog medische beeldvorming of je bentafgestudeerd als Verpleegkundige met ervaring of een sterke interesse in medische beeldvorming.

Je hebt een opleiding radiotherapie gevolgd of wil die opleiding volgens tijdens je tewerkstelling.

Je bent in het bezit van een visum.

Je wil voltijds of deeltijds werken met een minimum aantal uren van 28uur per week.

Je kan je flexibel opstellen in een variabel uurrooster tussen 07u00 en 21u00. Je zal vooral op weekdagen tewerkgesteld worden maar je staat er ook voor open om op regelmatige basis ( ongeveer 1 op 3) in het weekend te werken.

Je staat ervoor open om multi- inzetbaar te werken over onze 3 campussen in centrum Antwerpen.

Interne opleidingsmogelijkheden.

Over het bedrijf

Onze klant is een groep van ziekenhuizen die bestaat uit 3 campussen regio Antwerpen. De ontwikkeling van één zorg strategisch beleid staat hierbij centraal.

Voortdurend wordt het zorgaanbod aangepast aan nieuwe evoluties en behoeften van de patiënten, zorgverstrekkers en de overheid. Doordat ze nauw samenwerken met andere instellingen werkt het ziekenhuis aan een vlotte doorstroming van ambulante zorg, hospitalisatie en thuisverzorging in regio Antwerpen.


Wij bieden:

  • Een barema loon gebaseerd op relevante werkervaring.
  • De kans te werken in een groot ziekenhuis netwerk over 3 campussen.
  • Groei, zowel op persoonlijk en professioneel vlak.


recruiter van de vacature

Sofie Helsen

recruiter van de vacature

Sofie Helsen