Adjunct Apotheker

  • Category gezondheidszorg
  • Region antwerpen
  • opleidingsniveau master / phd
  • remoteId 9067820

Over de functie

Als Adjunct Apotheker denk je mee na over de toekomst van de apotheek en werkt mee aan de uitbouw hiervan. Je bent tevens verantwoordelijk voor het goed uitvoeren van de taken die de Apotheker-Titularis jou toevertrouwt.

Je takenpakket omvat verschillende taken zoals geneesmiddelen verstrekken aan de patiënt, de zorgverlener de juiste info verlenen over de voorgeschreven behandeling, informatie verstrekken aan de patiënt omtrent het uitgebreide productgamma, leveringen controleren, de status van de productvoorraad opvolgen en bestellingen opmaken. Verder behoren de farmaceutische bereiding uitvoeren en controleren tot je uitvoerende taken.

Functie eisen

Als adjunct apotheker:

Beschik je over een Masterdiploma: studiegebied Farmaceutische Wetenschappen

Beschik je over een ondernemende, sociale en commerciële ingesteldheid

Ben je een teamplayer, vriendelijk in de omgang en klantvriendelijk

Over het bedrijf

Onze klant is een grote en innoverende apotheek in het noorden van Antwerpen. Het enthousiaste team bestaat uit  12 medewerkers, waarvan 4 apothekers en 5 apothekersassistenten die de klanten graag verder helpen aan de balies, 2 administratief bedienden ter ondersteuning van het team en een hygiënisch verantwoordelijke die zorgt dat alles kraaknet is.

De apotheek beschikt over 250 m2 publieke ruimte waar de klanten rustig kunnen rondwandelen en kiezen. Je kan er terecht voor voedingssupplementen, homeopathie, incontinentiemateriaal, bandages, wondverzorging, huidverzorgingsproducten, en zo veel meer.


Wij bieden:

  • Een vaste functie in een dynamisch team van 12 collega’s en een innoverende werkomgeving (grote apotheek met uitgebreid productgamma)
  • Je krijgt verantwoordelijkheid en de kans om mee na te denken over de toekomst van de apotheek
  • Goede verloning
  • Extralegale voordelen zoals: maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, pensioenspaarfondsrecruiter van de vacature

Sofie Helsen

recruiter van de vacature

Sofie Helsen