Verpleegkundige Intensieve Zorgen

  • Category gezondheidszorg
  • Region antwerpen
  • opleidingsniveau certificaat bachelor
  • remoteId 9050708

Over de functie

Als IC – Verpleegkundige sta je in voor het uitvoeren van de algemene en verpleegtechnische zorgen die je door de geneesheer werden toevertrouwd. Je zal deze zorgen uitvoeren op basis van observatie en het nauwkeurig vastleggen van symptomen om bij te dragen tot het stellen van een diagnose of behandeling. Je zal de handelingen helpen verrichten die de verbetering of het herstel van de gezondheid van de patiënt bevorderen.

Als Verpleegkundige Intensieve Zorgen zorg je dat je steeds op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen en producten binnen je afdeling.

Verder heb je een zeer divers pakket aan dienst gebonden taken: Up to date houden van het verpleegdossier, opname van de patiënt, ontslag van de patiënt, observatie van patiënt, toediening medicatie, monitoring, patiëntenzorg, katheters, respiratoire zorg, cardiovasculaire zorg, neurologische zorg, wondverzorging, gastro intestinale zorg, zorg aan de overledene,…


Functie eisen

Als Verpleegkundige Intensieve Zorgen:

-          Ben je afgestudeerd als Verpleegkundige, minimum Bachelor niveau met een BanaBa Intensieve zorgen en Spoed OF ben je bereidt deze te behalen tijdens je tewerkstelling.

-          Wil je je op regelmatige tijdstippen bijscholen om je bijzonder beroepstitel te kunnen behouden.

-          Neem je zelf initiatief om je de nieuwe technieken zo snel mogelijk eigen te maken.

-          Kan je goed omgaan met stressfactoren en presteer je goed onder een hoge werkdruk.

-          Staat de patiënt steeds op de eerste plaats.

-          Bezit je het vermogen om uitgesproken en onuitgesproken informatie op te pikken en op een gepaste manier hierop te reageren.

-          Heb je een 360° inlevingsvermogen met een hoog empathie gehalte. Je toont begrip, kan rekening houden met standpunten en gevoelens, denkt aan de behoeften en belangen van de ander en reageert adequaat op de door andere geuite gedachten, gevoelens, behoeften en verwachtingen.

-          Is samenwerken en overleg voeren met anderen één van je beste eigenschappen zodat jullie samen de beste zorg voor de patiënt kunnen bereiken. Je bent betrokken bij de organisatie en zal de belangen verdedigen bij anderen.

-          Heb je een analytisch denkvermogen en kan je een probleem duiden in zijn verbanden om zo de oorzaak op te sporen.

-          Ben je flexibel, resultaatgericht, een echte initiatiefnemer, besluitvaardig en een krak in organiseren.


Over het bedrijf

Onze klant is een regionaal ziekenhuis met 2 campussen in regio Antwerpen met sterke referentiediensten. Initiatief nemen om te blijven ondernemen en het realiseren van nieuwe referentiediensten staat voorop. Ze streven groeiende medische activiteiten na waarin ze samen, op een respectvolle manier, toegankelijke en kwalitatieve geneeskunde willen aanbieden.


Wij bieden:

-          Een arbeidsovereenkomst optie vast – startend met een vast contract van bepaalde duur van 6 maanden om door te vloeien, mits een positieve evaluatie, naar een vast contract.

-          Een aantrekkelijke verloning met overname van relevante dienstjaren.

-          Hospitalisatieverzekering.

-          Een uitdagende job in een aangename werksfeer.

-          Fietsvergoeding , woon- werkverkeer of de terug betaling van het openbaar vervoer.

-          Interessante bijscholingsmogelijkheden ( zowel intern als extern).

recruiter van de vacature

Sofie Helsen

recruiter van de vacature

Sofie Helsen