Verpleegkundige WZC (voltijds/deeltijds)

  • Category gezondheidszorg
  • Region antwerpen
  • opleidingsniveau certificaat bachelor
  • remoteId 9049217

Over de functie

Voor dit woonzorgcentrum zijn we op zoek naar een gediplomeerde verpleegkundige met een warm hart voor ouderen. Je zal instaan voor de verpleegtechnische taken en de ondersteuning van de zorgkundige. Je kan goed samen werken in een multidisciplinair team en zal op regelmatige basis teamvergaderingen bijwonen om de zorg te optimaliseren op maat van elke bewoner.

Je bent iemand die de zorg voor de bewoners vooropstelt en steeds zal waken over de kwaliteit. Een efficiënte manier van werken met daarbovenop je zelfstandigheid en het opnemen van je verantwoordelijkheden zorgen dat je dit kan waarmaken.

Functie eisen

-        Bachelor of HBO5 verpleegkundige

-        Bereidt om voltijds tewerkgesteld te worden in een flexibel uurrooster ( vroege en late)

-        Kennis van Care Solutions is een pluspunt

Over het bedrijf

Onze klant is een woonzorgcentrum in het noorden van Antwerpen. Zij willen hun senioren niet alleen een huis maar ook een thuis bieden. Door rekening te houden met hun persoonlijke wensen hopen zij dat ze zich snel “thuis” kunnen voelen. Behalve een woonzorgcentrum bevinden er zich op de site ook aanleunwoningen, assistentiewoningen en zorgflats.

Wij bieden:

-        Een voltijdse of deeltijdse arbeidsovereenkomst optie vast – startend met een vast contract van bepaalde duur van 6 maanden om door te vloeien, mits een positieve evaluatie, naar een vast contract.

-        Een correcte verloning op basis van het paritair comité 330.01 aangevuld met maaltijdcheques en de terugbetaling van het woon-werkverkeer

-        Een aangename werksfeer in een huis waarin ‘ het huiselijke’ en ‘de zorg’ voorop staat.

recruiter van de vacature

Sofie Helsen

recruiter van de vacature

Sofie Helsen