Hoofdverpleegkundige WZC

  • Category gezondheidszorg
  • Region antwerpen
  • opleidingsniveau bachelor master / phd
  • remoteId 9043747

Over de functie

Als hoofdverpleegkundige sta je in voor het waarborgen van de kwaliteitszorg met respect voor de ethische en deontologische regels. Tot je takenpakket behoort het waken over de zorgprocedures en het informeren van de bewoners en hun familie omtrent de zorg. Ook het beheer van de apotheek en de producten en de voorbereiding van de geneesmiddelen valt onder jouw bevoegdheid.

Je staat in voor het onthaal van alle nieuwe verpleegkundige en volgt de evolutie nauw op. Daarnaast geef je leiding aan je multidisciplinair team maar treedt je gelijktijdig op als steun en toeverlaat.

Functie eisen

Als Hoofdverpleegkundige:

-Bezit je een bachelor in de Verpleegkunde.

-Ben je de trotse eigenaar van een visum.

-Kan je reeds ervaring voorleggen als Hoofdverpleegkundige of slaagde je met glans voor je kaderopleiding.

-Neem je je verantwoordelijkheid, sta je sterk in je schoenen en ben je assertief

-Heb je een hart voor ouderen.

-Ben je een geboren teamplayer en coördinator voor je team

Over het bedrijf

Onze klant is een woonzorgcentrum in het noorden van Antwerpen. Het huis is gelegen op een terrein van 2ha met veel groene zones en een pad tot aan de wandeldijk. Bovendien bevindt het zich op wandelafstand van de dorpskern.

Het huis heeft een capaciteit van 120 bedden en heeft een specifieke expertise in dementie. Voor personen met dementie werd er een veilige omgeving gecreëerd waarbinnen zij zich vrij kunnen bewegen. Verder beschikken ze over erkende assistentiewoningen en diverse mogelijkheden voor tijdelijk verblijf.

Wij bieden:

-          Een voltijdse arbeidsovereenkomst optie vast – startend met een vast contract van bepaalde duur van 6 maanden om door te vloeien, mits een positieve evaluatie, naar een vast contract.

-          Loon volgens ziekenhuisbarema’s  

-          Maaltijdcheques

-          Overname anciënniteit

recruiter van de vacature

Sofie Helsen

recruiter van de vacature

Sofie Helsen