Psychiatrisch Verpleegkundige PAAZ-afdeling

  • Category gezondheidszorg
  • Region antwerpen
  • opleidingsniveau certificaat bachelor master / phd
  • remoteId 9043744

Over de functie

Als verpleegkundige op de PAAZ afdeling ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van zowel algemeen verpleegkundige taken als de psychiatrisch verpleegkundige taken. Behalve deze taken neem je ook actief deel aan multidisciplinaire overlegmomenten en past de hier gemaakte afspraken toe binnen jouw zorgverlening. Tot slot behoren administratieve taken ook tot je dagelijks takenpakket: je registreert patiëntengegevens en de uitgevoerde handelingen, verwerkt alle formulieren in verband met o.a. opname- en ontslagprocedures, rapporteert mondeling en schriftelijk, ...

Functie eisen

- Beschik je over een diploma verpleegkunde optie psychiatrie bij voorkeur aangevuld met BanaBa in de geestelijke gezondheidszorg.

- Is ervaring in een psychiatrische setting een meerwaarde.

- Ben je stressbestendig en leergierig.

- Ben je geduldig en communicatief.

- Kan je zelfstandig werken en in teamverband.

- Zijn nauwkeurig en vlot werken, samen met een dosis enthousiasme en motivatie je sterke troeven.

Over het bedrijf

Onze klant is een regionaal ziekenhuis met 2 campussen in regio Antwerpen met sterke referentiediensten. Initiatief nemen om te blijven ondernemen en het realiseren van nieuwe referentiediensten staat voorop. Ze streven groeiende medische activiteiten na waarin ze samen, op een respectvolle manier, toegankelijke en kwalitatieve geneeskunde willen aanbieden.

Het psychiatrisch aanbod binnen het ziekenhuis bestaat uit een verblijfsafdeling voor kortdurende opname (PAAZ –afdeling) en een ambulante werking. De PAAZ afdeling is een open afdeling voor volwassenen die zich vanwege psychische problemen in een crisissituatie bevinden.

Wij bieden:

-          Een arbeidsovereenkomst optie vast – startend met een vast contract van bepaalde duur van 6 maanden om door te vloeien, mits een positieve evaluatie, naar een vast contract.

-          Een aantrekkelijke verloning met overname van relevante dienstjaren.

-          Hospitalisatieverzekering.

-          Een uitdagende job in een aangename werksfeer.

-          Fietsvergoeding , woon- werkverkeer of de terug betaling van het openbaar vervoer.

-          Interessante bijscholingsmogelijkheden ( zowel intern als extern).

recruiter van de vacature

Sofie Helsen

recruiter van de vacature

Sofie Helsen