Verpleegkundige met sterke computerkennis

  • Category gezondheidszorg
  • Region west-vlaanderen
  • opleidingsniveau bachelor
  • remoteId 9043737

Over de functie

Je staat in voor het informaticatechnisch aspect. De afstemming van zorginhoud en -communicatie staat hierbij centraal. Tot je hoofdopdrachten behoren onder andere het verder uitbouwen, implementeren en opvolgen van het elektronische patiëntendossier, het beheren van de data- en kennissystemen, het advies geven bij beleidsbeslissingen rond specifieke ICT-projecten en het beleidsvoorbereidend werk m.b.t. de informatie- en communicatiebehoefte rond ICT.

Verder sta je in voor het ontwikkelen en innoveren van projecten teneinde de zorgcommunicatie te optimaliseren. Ook het opleiden en begeleiden van medewerkers bij de implementatie van projecten en tools behoren tot je takenpakket. Tot slot ondersteun je de directie in verschillende projecten en beleidsopdrachten

Functie eisen

Als verpleegkundige met een sterke computerkennis:

 - beschik je over een bachelordiploma in de (psychiatrische) verpleegkunde of een ander bachelordiploma in de menswetenschappen. 

- heb je affiniteit of ervaring in het uitwerken van zorgprocessen, het werken met zorgapplicaties en systemen ter ondersteuning van de zorgcommunicatie.  

- heb je kennis omtrent de actuele ontwikkelingen in de zorg. 

- heb je sterke ICT vaardigheden, werk je vlot met de verschillende MS Officetoepassingen en heb je kennis van moderne communicatietechnieken.  

- heb je sterke mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.  

- ben je klantgericht en kan je goed samenwerken met diverse teams en/of vakgroepen. 

- ben je analytisch, denk je procesmatig en beschik je over probleemoplossende vaardigheden

- ben je een positief-constructief persoon die zich kan vinden in onze centrale, christelijke geïnspireerde waarden.  

Over het bedrijf

Onze klant is een Psychiatrisch Centrum in West-Vlaanderen en telt 459 ziekenhuisbedden/plaatsen, 120 PVT-bedden. Het is een partner in het Netwerk Geestelijke Gezondheidszorg Noord West-Vlaanderen. Ze stellen ruim 750 medewerkers te werk. Hun focus ligt op kwalitatieve zorgverlening en dat willen ze bereiken dankzij een goede interdisciplinaire samenwerking. Een open geest, mensgerichtheid, begeestering, engagement en deskundigheid zijn voor hen belangrijke sleutelwaarden.

Wij bieden:

- Een voltijdse of deeltijdse arbeidsovereenkomst optie vast – startend met een vast contract van bepaalde duur van 6 maanden om door te vloeien, mits een positieve evaluatie, naar een vast contract.

- Verloning volgens ziekenhuisbarema’s + gratis hospitalisatieverzekering

- Volledige terugbetaling openbaar vervoer

- Een boeiende en uitdagende functie in een mens- en resultaatsgerichte werkomgeving.

- Mogelijkheden tot vorming, training en opleiding.

recruiter van de vacature

Sofie Helsen

recruiter van de vacature

Sofie Helsen