Verpleegkundige woonzorgcentrum

  • Category gezondheidszorg
  • Region antwerpen
  • opleidingsniveau certificaat bachelor master / phd
  • remoteId 196740

Over de functie

Als Verpleegkundige sta je in voor de zorg van de bewoners met het oog op de vrijwaring van de autonomie van elke persoon. Je verzekert het comfort en de veiligheid van de bewoner met inachtneming van zijn waardigheid, volgens de ethische en deontologische regels. Je zal de opvang en informatieverstrekking verzorgen voor de bewoner en zijn omgeving omtrent de zorg. Daarnaast beheer je de apotheek en de producten en zorg je voor zowel de voorbereiding, bedeling als toediening van de geneesmiddelen.

Functie eisen

Als verpleegkundige WZC:

-beschik je over een erkend diploma in de verpleegkunde

-ben je de eigenaar van een visum verpleegkundige

-heb je een hart voor ouderen

-bezit je een dynamische, professionele en integere houding

Over het bedrijf

Onze klant is een woonzorgcentrum in de regio Mechelen dat in 1988 officieel geopend is. Door de jaren heen is het bescheiden rustoord uitgegroeid tot een woonzorgcentrum voor 88 residenten met aanpalend 36 assistentiewoningen.

Een aangename en familiale sfeer, een rustoord dat gelegen is in een rustgevende omgeving en een persoonlijke service met alle moderne faciliteiten zijn de voornaamste troeven. Verder hecht het woonzorgcentrum veel belang aan sociaal contact tussen de bewoners onderling en personeel en vinden ze inspraak vanuit de bewoner erg belangrijk.


Wij bieden:

-          Een voltijdse of deeltijdse arbeidsovereenkomst optie vast – startend met een vast contract van bepaalde duur van 6 maanden om door te vloeien, mits een positieve evaluatie, naar een vast contract.

-          Loon volgens ziekenhuisbarema’s  

recruiter van de vacature

Sofie Helsen

recruiter van de vacature

Sofie Helsen