Verpleegkundige Cluster Heelkunde met ervaring OK

  • Category zorg
  • Region antwerpen
  • opleidingsniveau bachelor master / phd
  • remoteId 107045

Over de functie

Als Verpleegkundige voor de cluster Heelkunde verleen je op een nauwkeurige, planmatige en deskundige de zorgen rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je zal alle handelingen die je toevertrouwd worden door de geneesheer uitvoeren en draag je de verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening. Je taken zullen vooral gericht zijn op wondverzorging, infectiebestrijding, invasieve technieken en post operatieve problematiek.

Functie eisen

Als Verpleegkundige Cluster Heelkunde:
- Behaalde je je Bachelor/ Master Verpleegkunde of HBO5.
- Ervaring in een Operatie Kwartier is gewenst.
- Bezit je een grote dosis enthousiasme en positiviteit om je patiënten elke dag met een glimlach op je gezicht te kunnen verzorgen.
- kan je zowel goed functioneren in een team als zelfstandig.
- ben je leergierig en stressbestendig.

Over het bedrijf

Onze Klant is een Algemeen Ziekenhuis, met een uitgesproken regionaal karakter, die een zeer brede waaier aan gespecialiseerde medische, medisch-technische en poliklinische diensten aanbieden. De laatste jaren werken ze sterk aan hun beleid en hebben ze een frisse wind door het ziekenhuis laten waaien. “Vriendelijkheid en zorg voor al onze patiënten” dat is waar het om draait. Ze proberen dat door te trekken in een zeer laagdrempelige vorm van communicatie zowel in het team als naar de patiënten en diens omgeving toe.

Wij bieden:
- Een arbeidsovereenkomst optie vast – startend met een vast contract van bepaalde duur van 6 maanden om door te vloeien, mits een positieve evaluatie, naar een vast contract.
- een aantrekkelijke verloning met overname van relevante dienstjaren.
- Hospitalisatieverzekering.
- Een uitdagende job in een aangename werksfeer.
- Fietsvergoeding , woon- werkverkeer of de terug betaling van het openbaar vervoer.
- Interessante bijscholingsmogelijkheden ( zowel intern als extern).

recruiter van de vacature

Vicky Gevaert

recruiter van de vacature

Vicky Gevaert