Cluster Verpleegkundige Oncologie Gastro Enterologie en Abdominale Heelkunde

  • Category zorg
  • Region antwerpen
  • opleidingsniveau bachelor master / phd
  • remoteId 107039

Over de functie

Als Cluster Verpleegkundige zal je tewerkgesteld worden op onze afdeling :Oncologie, Gastro- Enterologie en Abdominale Heelkunde. Omdat deze 3 vakgebieden samen komen op 1 afdeling zal je takenpakket zeer uitgebreid zijn en sterk afhankelijk van de verschillende ziektebeelden. Op deze afdeling zal je zowel je technische als je psychosociale en emotionele vaardigheden dagdagelijks kunnen onderhouden en ontwikkelen. Daarnaast werk je als Cluster Verpleegkundige nauw samen in een multi- disciplinair team waar een veelvuldige en open communicatie centraal staat.

Functie eisen

Als Cluster Verpleegkundige Oncologie, Gastro- Enterologie en Abdominale Heelkunde:
- Behaalde je je Bachelor/ Master Verpleegkunde of HBO5.
- Heb je de bijzondere beroepstitel Oncologie behaald of ben je bereidt deze te behalen tijdens je tewerkstelling.
- Ben je bereidt te werken in een vervangingscontract voor minstens 6 maanden, met de mogelijkheid tot overstap naar een andere afdeling mits een positieve evaluatie.
- Heb je een sterk karakter met een grote veerbaarheid om dagdagelijks te kunnen functioneren in een afdeling die fysiek en/of psychisch belastend kan zijn.
- Bezit je een grote dosis enthousiasme en positiviteit om je patiënten elke dag met een glimlach op je gezicht te kunnen verzorgen.
- Ben je een echt teamplayer.

Over het bedrijf

Onze Klant is een Algemeen Ziekenhuis, met een uitgesproken regionaal karakter, die een zeer brede waaier aan gespecialiseerde medische, medisch-technische en poliklinische diensten aanbieden. De laatste jaren werken ze sterk aan hun beleid en hebben ze een frisse wind door het ziekenhuis laten waaien. “Vriendelijkheid en zorg voor al onze patiënten” dat is waar het om draait. Ze proberen dat door te trekken in een zeer laagdrempelige vorm van communicatie zowel in het team als naar de patiënten en diens omgeving toe.

recruiter van de vacature

Vicky Gevaert

recruiter van de vacature

Vicky Gevaert