Verpleegkundige Vroedkundige Mobiele Equipe

  • Category zorg
  • Region antwerpen
  • opleidingsniveau bachelor master / phd
  • remoteId 107038

Over de functie

Als Verpleegkundige binnen de Mobiel Equipe zal je steeds op verschillende afdelingen ingeschakeld worden om ondersteuning te bieden waar de nood het hoogst is. Je zal aan elke patiënt een individuele, totale en planmatige zorg aanbieden afhankelijk van zijn/haar lichamelijke en psychosociale behoefte. Je voert daarbij alle handelingen uit die je toevertrouwd worden door de arts en draagt de verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening. Daarnaast zal je als Verpleegkundige in de Mobiele Equipe instaan voor het zorgvuldig bijhouden en aanvullen van het dossier van je patiënten.

Functie eisen

Als Verpleegkundige/ Vroedkundige Mobiele Equipe:
- Behaalde je je A1 of A2 diploma Verpleegkunde of Vroedkunde
- Ben je in staat de zorgbehoefte van de patiënt zelfstandig te plannen, te coördineren, te verlenen en de evalueren en dit ten aanzien van de mobiliteit, voeding, lichamelijk hygiëne en psychosociale begeleiding en dit alles op een deskundige, flexibele en creatieve manier.
- Kan je zowel zelfstandig werken als in een multidisciplinair team werken.
- werk je oplettend, veilig, ordelijk en hygiënisch.
- Ben je zeer flexibel en bezit je van nature een grote veerkracht om gemakkelijk om te gaan met steeds veranderlijke situaties en patiënten.
- Staat de patiënt steeds centraal.
- Ben je bereid te werken in een gepersonaliseerd uurrooster. Of je werkt altijd met de vroege in een 7dagenstelsel waarin je dus ook werkt tijdens het weekend en op feestdagen. Of je werkt in shiften; vroege – late; zonder weekends of feestdagen.


Wij bieden:
- Een arbeidsovereenkomst optie vast – startend met een vast contract van bepaalde duur van 6 maanden om door te vloeien, mits een positieve evaluatie, naar een vast contract.
- een aantrekkelijke verloning met overname van relevante dienstjaren.
- Hospitalisatieverzekering.
- Een uitdagende job in een aangename werksfeer.
- Fietsvergoeding , woon- werkverkeer of de terug betaling van het openbaar vervoer.
- Interessante bijscholingsmogelijkheden ( zowel intern als extern).

Over het bedrijf

Onze Klant is een Algemeen Ziekenhuis, met een uitgesproken regionaal karakter, die een zeer brede waaier aan gespecialiseerde medische, medisch-technische en poliklinische diensten aanbieden. De laatste jaren werken ze sterk aan hun beleid en hebben ze een frisse wind door het ziekenhuis laten waaien. “Vriendelijkheid en zorg voor al onze patiënten” dat is waar het om draait. Ze proberen dat door te trekken in een zeer laagdrempelige vorm van communicatie zowel in het team als naar de patiënten en diens omgeving toe.

recruiter van de vacature

Vicky Gevaert

recruiter van de vacature

Vicky Gevaert